افزایش ماندگاری عطر و ادکن

افزایش ماندگاری عطر

افزایش ماندگاری عطر و ادکن

درصورتیکه ادکلن و عطرهای مورد استفاده شما در کم‌تر از زمان موردنیاز، رایحه خود را از دست می‌دهند و استفاده بسیار و متعدد از عطر برای شما هزینه‌های زیادی را به دنبال داشته است، در این صورت باید با روش‌های افزایش ماندگاری بوی عطر و ادکلن آشنا شوید.

حفظ رایحه عطر از طرفی به عمر و توانایی مواد آن در بقا بستگی دارند و از طرف دیگر، سبک زندگی و رفتارهای ما می‌تواند به حفظ بیشتر بوی عطر یا از بین رفتن سریع آن، منجر شود. نکات زیر برای افزایش ماندگاری بوی عطر موثر است.

هر نوع محصول معطر، از پرفیوم تا ادوتویلت و ادکلن بسته به میزان الکل و مواد آن، برند و کیفیت خود، تاثیر متفاوتی می‌گذارد پس بهتر است ابتدا با انواع مواد بهداشتی عطر دهنده آشنا شوید.

از عطر و ادکلن پس از حمام رفتن استفاده کنید

بهترین زمان برای اعمال این مواد، بنا به نظر متخصصان در زمینه عطر و ادکلن، درست پس از خارج شدن از حمام یا دوش گرفتن است. رطوبت پوست، توانایی بیشتری در حفظ ماندگاری بوی عطر و ادکلن را دارد در حالی که بوی عطر بر روی پوست خشک کم‌تر حفظ می‌شود.

بسیاری از ما، عطر زدن را به آخرین مرحله آماده شدن برای بیرون رفتن، موکول می‌کنیم در حالی که پیش از لباس پوشیدن و بعد از حمام کردن، بهترین زمان برای عطر زدن به منظور حفظ بیشینه آن است.

از مرطوب کننده پیش از عطر زدن استفاده کنید

همانطور که در نکته فوق گفته شد، رطوبت به ماندگاری بوی عطر کمک می‎کند و رطوبت متعادل و بهتر، در حفظ بیشتر بوی عطر موثر است پس علاوه بر حمام کردن که موجب مرطوب شدن پوست می‌شود، از یک محصول مرطوب کننده بهداشتی استفاده کنید تا رطوبت پوست برای مدت بیشتری حفظ شود.

رطوبت آب حمام زودتر از مرطوب کننده‌ها از بین می‌رود اما با استفاده از یک مرطوب کننده، برای زمان بیشتری، رطوبت در لایه سطحی پوست قرار خواهد گرفت در نتیجه پوست توانایی بالاتری برای مدت طولانی‌تر، به جهت حفظ بوی ادکلن داراست.

از محصولات سازگار با عطر استفاده کنید

افزایش ماندگاری بوی عطر

توجه به نوع پوست، ماهیت عطر و محصولات بهداشتی استفاده شده در کنار آن اهمیت دارد. با توجه به پوست هر فرد، از مواد بهداشتی مختلفی باید استفاده شود و هر نوع از این مواد تاثیر متفاوتی در حفظ و ماندگاری بوی عطر دارد. استفاده از شوینده پوست، مرطوب کننده و عطر با یک رایحه و یک نوع، به حفظ بیشتر آن کمک می‌کند.

البته همواره دسترسی به نمونه‌های مشابه یا سازگار وجود ندارد. اگر شوینده، مرطوب کننده و عطر شما همگن نیستند، در این صورت پیش از اعمال عطر، مقداری وازلین، می‌تواند به حفظ بیشتر رایحه عطر کمک کند.

اعمال عطر بر روی نقاط نبض و ضربان قلب

۷ نقطه نبض در بدن وجود دارد که با لمس آن‌ها می‌توان تپش قلب و ضربان موجود در جریان خون را حس کرد. این نقاط، از بهتری موقعیت‌ها برای اعمال عطر هستند. با توجه به این که از عطر و ادکلن، بیشتر در بالاتنه استفاده می‌شود، نقطه نبض گردن، آرنج و مچ دست، محل‌های مناسبی برای اعمال عطر است. اما چرا؟

این نقطه‌ها، واکنش بیشتری به تغییرات دمایی جسم می‌دهند در نتیجه رایحه ادکلن به دلیل تغییرات ناگهانی یا شدید از بین نمی‌رود و برای مدت بیشتری بر روی این محل‌ها، حفظ می‌شود.

مایع عطر را بر روی پوست خود به جای مالش، فشار دهید

افزایش ماندگاری بوی ادکن

کمی عجیب به نظر می‌رسد اما مالش دادن محتوای عطر بر روی پوست با وجود رایج بودن در میان افراد، تاثیر کم‌تری در حفظ ماندگاری بوی عطر دارد. به جای اینکه با دست عطر را بر پوست خود بمالید، با فشار، ضربه و خم کردن عضلاتی که عطر بر روی آن‌ها اعمال شده، محلول عطر را به شکل ماندگار‌تری بر پوست قرار دهید. این کار موجب حفظ خاصیت و از بین نرفتن سریع بوی عطر می‌شود. حتی دست نزدن به محل اعمال عطر، نتیجه بهتری نسبت به مالش و پخش کردن آن دارد.

شما همواره کم‌تر از دیگران بوی عطر خود را حس می‌کنید

گاهی استفاده بیش از حد از عطر و ادکلن به دلیل تصور از بین رفتن بو و رایحه آن است. با این که این رایحه به مرور کم‌تر می‌شود، پس از مدتی، استنشاق این بو برای ما سخت‌تر می‌شود اما با این حال، دیگر افراد همچنان قابلیت شنیدن آن را دارند. دستگاه بویایی ما پس از مدتی به بوهای مداوم، عادت می‌کند و این موجب عدم توجه به آن‌ها می‌شود در حالی که دیگران ممکن است تا بعدها بوی ادکلن شما را حس کنند. بهتر است با استفاده از یک عطر، پس از مدتی، فعال بودن بوی عطر را از دیگران بپرسید و تحقیق کنید که عطر انتخابی تا چه مدتی بعد از استفاده قابل استنشاق بوده یا به عبارتی طول عمر آن پس از اعمال چقدر است. با این کار، از استفاده بی‌دلیل از عطر و هدر رفتن آن جلوگیری خواهید کرد.

این مقاله به اهتمام گروه تولید محتوای وبسایت نیازکو تهیه شده است.

نظر خود را بنویسید